Skötsel

Vi kan tillsammans komma överens om ett skötselpaket som passar just dig eller så hjälper jag dig med enstaka tjänster;

Gräsklippning; Jag klipper din gräsmatta och gödslar vid behov.

Plantering; Jag planterar de växter du har bestämt att du vill ha. Om du inte vet vad som passar kan vi skapa en idéskiss utifrån dina behov eller så jag kan ge dig växtförslag som passar. Jag kan även köpa in växter till dig om du inte har möjlighet själv.

Bevattning; Har du inte möjlighet att vattna dina inomhus och/eller utomhusväxter när de behöver det kan jag ordna det till dig!

Beskärning; Jag hjälper dig att beskära prydnadsträd, fruktträd, buskar och perenner. Mer information under Tjänster; Beskärning.

Skadedjursbekämpning; Jag hjälper dig inventera dina aktuella skadedjur och ger förslag på åtgärder.

Höst- eller vårstädning; Jag snyggar till trädgården klipper ner dina perenner, krattar bort löv, luckrar jorden så den är redo inför kommande säsong och avlägsnar befintliga ogräs.

Ogräsinventering; Jag går igenom dina ogräs och du får en skriftlig redogörelse för arter och åtgärder.

Ogräsrensning; Jag rensar bort dina ogräs. Dina perenner och buskar får bättre utrymme och därmed mer näring och vatten. Ett lätt sätt att få ett lyft för din rabatt! 

Snöskottning; Jag hjälper dig att skotta mindre arealer tex. på gatan utanför ditt hus eller en gång till din sommarstuga. I anslutning till detta kan jag även grusa eller salta efter behov.